Klanten vertellen

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

nieuw boven-frame
Mijn boven-frame was na jaren gebruik, met tussendoor een reparatie en aanpassing, echt aan vervanging toe. Nadat bij mij een grote kies was getrokken besloten een nieuw boven-frame te laten maken. Werd door de tandarts verwezen naar tandprothetische praktijk Van de Water. De naam was mij onbekend maar na deze ervaring kan ik u hun van harte aanbevelen. Ben attent, vakkundig en zeer vriendelijk geholpen. Zal je net zien dat een paar dagen voordat het frame klaar was, de tanden van het oude frame afbraken, maar na enige uren zaten deze er weer keurig aan, fantastisch en super snel geholpen. Bravo voor de service en na een enkele correctie op 23 december, zit mijn nieuwe frame als gegoten.

Koos de Vos

Nieuw gebit onder klik gebit.
Heel blij met mijn mooie nieuwe witte gebit. Netjes gemaakt en ik weet ik ben niet zo makkelijk en snel tevreden . Vooral omdat ik onder een klikgebit heb en mijn implantaten erg ongelijk zitten.Werd geholpen door een lieve en vrolijke jongedame waar ik ook nog mee heb kunnen lachen . Echte vaklieden die je op je gemak stellen en ondanks dat ik moest wachten op de goedkeuring was het best snel gedaan . Ook nog vele goede tips gekregen en het blijkt waar te zijn . Ik lijk weer een beetje op mijzelf want de andere tanden waren erg afwijkend en nu kijk ik weer met genoegen in de spiegel ook krijg ik veel complimenten . En ik kan weer goed eten . Alle lof voor het vakmanschap en de vriendelijke gezellige benadering . Tot ziens Sjany

Adriana ( Sjany ) Harte - Beijer

Nieuw klikgebit (boven).
Heel goed geholpen met prima nieuw gebit. Bedankt ook voor de goede tips. F. Mulder

Florida Goedhart-Mulder

Nieuw klikgebit (boven).
Heel goed geholpen met prima nieuw gebit. Bedankt ook voor de goede tips. F. Mulder

Florida Goedhart-Mulder

Prothese
Na bijna 4j afzien met een gebit wat nooit goed heeft gezeten krijg ik vrijdag eindelijk een nieuwe maandag met passen zat het al steviger dan wat ik nu in heeft en wat een verschil hoe je woord behandeld zo lief en rustig secuur en snel prtje af voor deze mensen jullie krijgen nog te horen hoe mijn nieuwe prothese Gr carla

Carla Steeds

Nieuwe tandprothese
Ik had een nieuwe prothese nodig boven en onder. Bij v.d. Water laten uitvoeren. Zeer vriendelijk en vooral zeer professioneel geholpen. Alles in zeer korte tijd. Na twee dagen dragen e.e.a. bijgewerkt zit nu als gegoten zonder pijn. Kan weer bijten en kauwen. Prima werk.

Nel van Beek

Top!
Ik had mijn prothese kapot en kon me dezelfde dag nog melden om het te laten nakijken. Ze konden mijn prothese gelijk maken en een uurtje later stapte ik weer buiten. Bedankt voor de goede service!

Ellis Gerritsen

Bedankt!
Ik heb mijn nieuwe prothese laten vervaardigen bij Tandprothetische praktijk van de Water. Tot grote tevredenheid. Ik kan alles weer met mijn nieuwe tanden.

Klaas de Hond
Share our website